Fotodigi - Motel Bucium 1 Martie - 29Antricot de vitã cu ratatouille de legume

Un fel de bazã uşor de făcut, cu antricot de vitã şi legume proaspete. Potrivit pentru orice moment special din viaţa noastrã.Se serveşte cald alãturi de o Feteascã Neagrã.

 

 

Ingrediente:

  • 2 bucãţi antricot de vitã
  • sare şi piper
  • busuioc uscat
  • ulei de mãsline
  • dovlecel
  • ardei roşu şi galben
  • vinete
  • ceapã roşie
  • hrean
  • smântânã
  • foi de plãcintã

Preparare:

Carnea de vitã se condimenteazã şi se trage în tigaia încinsã cu ulei de mãsline, câte 5 minute pe ambele parţi.Dupã ce s-a rumenit pe ambele pãrţi se introduce la cuptor pânã când temperatura internã a cãrnii ajunge la 65 de grade.

Legumele spãlate, curaţate şi tãiate cubuleţe se cãlesc într-o tigaie cu un cãţel de usturoi şi ulei de mãsline.Se asezoneazã cu sare, piper şi busuioc uscat şi se aranjeazã într-un coşuleţ din foi de plãcintã.

Poftă bună!