20140902_151714

Muşchiuleţ de porc cu prune şi bacon

Un fel de bazã uşor de făcut din muşchiuleţ de porc potrivit pentru orice moment special din viaţa noastrã.

 

 

 

Ingrediente:

  • Muschiuleţ de porc
  • Prune
  • Bacon
  • Magiun
  • Vin roşu
  • Oţet balsamic
  • Ulei de măsline
  • Unt
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Muşchiuleţul de porc se porţionează şi se condimentează. Se trage in ulei de măsline şi se bagă la cuptor la 180 gr pentru 15 minute.
Separat se pune untul in tigaie şi in momentul in care se topeşte se adaugă o lingură de magiun, vinul roşu şi oţetul balsamic până se obţine sosul dorit.
Prunele fără sâmburi se umplu cu zahăr şi se invelesc in bacon. Se ţin la cuptor timp de 7 minute.
Se aranjează in farfurie după gustul fiecaruia.

Poftă bună!