20140610_114958

Muşchiuleţ de porc cu sparanghel şi sos de cafea

Un fel de bazã uşor de făcut cu muşchiuleţ de porc şi sparanghel potrivit pentru orice moment special din viaţa noastrã. Se serveşte cald alãturi de un vin roze.

Ingrediente:

  • muşchiuleţ de porc
  • cârnaţi picanţi

  • sare şi piper

  • sparanghel

  • ulei de mãsline

  • usturoi

  • unt

  • roşie

  • sos brun

  • cafea

  • germeni de ceapa

Preparare:

Muşchiuleţul de porc se fasoneazã, se taie în douã pe lung, se bate puţin, se condimenteazã cu sare şi piper.Pe mijloc se pune cârnãciorul picant, se ruleazã şi se bagã la cuptor pentru 35 de min. la o temperaturã de 180 gr.

Sparanghelul spãlat, curãţat şi opartit se blansheaza dupã care se soteazã cu un caţel de usturoi, unt şi condimente.

Se orneazã cu sos de cafea ( cafea+sos demiglace), germeni de ceapa si cu roşie coaptã.

Poftă bună!