Și tu poți avea o nuntă la înălțime!

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar mai povesti, un cuplu minunat. El o iubea cum nu s-a mai văzut, iar ea îi intorcea dragostea înzecit, în fel și chip. Zile în șir, luni, ore, secunde, erau de nedespărțit, iar paginile vieții, se așterneau frumos, de parcă timpul era în favoarea lor, iar bucuria nu putea fi una mai mare.

Într-o zi, el, în căutarea frumosului, și-a surprins dragostea cu o simplă întrebare: “Vrei să fii a mea până la sfârșitul vieții și dincolo de ea?”. Fără a clipi, ea a spus “DA” și în cinstea lor Soarele a strălucit din ce în ce mai tare pe cer. Nu erau fii ai zeilor și nici nu aveau har Dumnezeiesc, ci erau doar locuitorii celor 7 coline, unde natura le răspundea iubirii lor. În pași grăbiți spre covorul dragostei, cei doi au început să se pregătească pentru acea clipă când le vor arăta tuturor celor dragi lor ce înseamnă dragostea și cum au găsit-o ei, în cea mai pură formă.

Au luat la pas orașul și odată ajunși undeva acolo sus, s-au întâlnit cu roza vântului, aceasta purtându-i spre o așezare așa cum doar în vise li se mai arătase. Întâmpinați cu bucurie, de parcă îngrijitorii locului le așteptau venirea, li s-au arătat saloanele de bal, bunătățile culinare și toată ospitalitatea lor. Totul a fost așa cum visau cei doi să fie, iar alegerea nu putea fi una mai inspirată. Legați cu sufletul de această așezare, doar timpul le mai stătea în calea impărtășirii dragostei lor…

Povestea continuă… cu fiecare dintre voi care ne veti trece pragul, descoperind frumosul.

Vom alege prin tragere la sorți un cuplu ce va semna în perioada 09.02.2018 – 09.02.2019 un contract de nuntă la Motel Bucium. Astfel tinerii căsătoriti vor duce această frumoasă poveste de dragoste, dincolo de mări și țări.

Spune “Da!” şi pleci la Roma alături de persoana iubită să trăiești acel moment de dragoste pură!

GALERIE FOTO - EVENIMENTE

REGULAMENTUL CAMPANIEI

Organizatorul Concursului “Spune DA  si pleci la Roma!” (denumit în continuare „Concursul”) este SC Motel Bucium SRL, cu sediul în Iasi, Sos Iasi- Vaslui, Km 12, Iasi, cod fiscal RO 24881200 şi Registrul Comerţului J22/3679/2008 (denumit în continuare “Organizatorul”).

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament, (denumit în continuare(„Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toţi participanţii.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, cu obligaţia de a anunţa publicul în mod oficial, în aceeaşi manieră în care a fost făcută şi informarea iniţială.

Concursul se desfasoara in perioada 09.02.2018 – 09.02.2019;

Pentru a participa la acest concurs, este necesară incheierea unui contract de nunta incepand cu data de 09.02.2018 cu SC Motel Bucium SRL.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie.

În cadrul Concursului nu pot participa angajaţi ai Organizatorului, precum şi rudele de gradul I ale acestora.

Premiul ce urmeaza a fi oferit consta intr-un week-end la Roma;

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in cadrul evenimentului Nunta de proba 2019;

Premiul nu poate fi instrainat;

Premiul se acorda dupa nunta castigatorilor.

Rezervă evenimentul mult visat chiar acum!

Îți oferim tot suportul nostru dedicat.

Suntem la dispoziția ta pentru orice informație suplimentară. Contactează-ne dacă ai întrebări.